Фолкпевицата Емилия щедро показа огромните си силиконови гърди. На участието

...
Фолкпевицата Емилия щедро показа огромните си силиконови гърди. На участието
Коментари Харесай

Емилия лъсна полугола на участие, вее огромните си бомби

Фолкпевицата Емилия обилно сподели големите си силиконови гърди. На присъединяване в столичната дискотека изпълнителката се появи полугола за наслада на мъжката част от публиката.

Емилия излезе на сцената с рокля, която мъчно скриваше интимните елементи от тялото й. Късата дреха обрисуваше големите й бомби, а дупето на певицата на моменти лъсваше пред почерпените й фенове. В миг на кулминационна точка едната гърда на Емилия безусловно изскочи от деколтето, само че с отработено и бързо придвижване фолкаджийката съумя да си я прибере назад и гафът не стана обществено притежание. Впечатление направи и непрекъснатата усмивка на Емилия - тя безусловно грееше и се раздаваше на сцената.

Причината на положителното въодушевление на чалгарката незабавно беше разконспирирана - новият обичан мъж, арабският предприемач Жорж Башур. След раздялата си с Коко Динев в продължение на месеци Емилия беше в меланхолия, само че още веднъж съумя да открие любовта. Двамата с Башур даже се сгодиха и публично оповестиха желанията си да станат семейство. Емилия към този момент не крие Жорж и непрекъснато си пуска в обществените мрежи фотоси с него.

По време на връзката си с Динев Емилия не се отпускаше да се разголва и да демонстрира провокативно държание. Певицата се показваше с рокли без деколте и мъчно можеше да се види нещо от нея. Коко неведнъж съветвал Емилия да съблюдава прецизно държание, с цел да не излага семейството. В момента изпълнителката няма такива проблеми. Жорж въобще не бил ревностен и с ненаситност приемал провокативното държание на обичаната си, като осъзнавал, че става въпрос за шоубизнес. Затова и Емилия се отпускала да поставя секси рокли, както и да флиртува с феновете си, с цел да прави по-голямо шоу по нощните заведения, написа " България през днешния ден ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР