Фолкпевицата Деси Слава вдигна купон за чудо и приказ за

...
Фолкпевицата Деси Слава вдигна купон за чудо и приказ за
Коментари Харесай

Деси Слава подари кола на сина си

Фолкпевицата Деси Слава подвигна ваучър за знамение и приказ за рождения ден на първородния си наследник Майки. Преди дни момчето стана на 18 години и по случай пълнолетието известната му майка се изръси с луди пари за празненство.

Деси Слава персонално се заела с организацията на купона, защото около името си имала задоволително познати и връзки по заведенията, написа Галерия. Певицата наела специфична организация, която да се погрижи за декорацията.

Само украсата е излязла към хилядарка на гласовитата русокоска. Специално за празненството Деси Слава затворила цяло заведение, с цел да е сигурна, че гостите няма да бъдат обезпокоявани от инцидентни гости. Наела и диджей, а самата тя също е изпяла няколко песни в чест на сина си.

Огромно перо била самата консумация, защото поканените били към стотина. Деси наела и фотограф, който да запамети събитието. Запознати описват, че това не е било рожден ден, а цялостен бал, за който похарчила над 3000 лв..

Освен обилното празненство Деси Слава изненадала сина си и с нова лъскава кола. Момчето се похвали, че кара новото си возило със 140 км/ч – прекомерно самоуверено за млад и некомпетентен водач и то в пороен дъжд, късно през нощта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР