Фолкпевицата Анелия прибягна до съветите на Наталия Кобилкина. Изпълнителката посети

...
Фолкпевицата Анелия прибягна до съветите на Наталия Кобилкина. Изпълнителката посети
Коментари Харесай

Анелия се записа на семинар при Кобилкина

Фолкпевицата Анелия прибягна до препоръките на Наталия Кобилкина. Изпълнителката посети курс " Как да се научим да одобряваме мъжа подобен, какъвто е ".

В семинара Кобилкина коментира значими правила за превъзмогване на прочувствената взаимозависимост в една връзка и какво би трябвало да вършим, с цел да сме щастливи във връзката си.

Не е ясно за какво Анелия има потребност от професионални препоръки и дали има проблеми в актуалната си връзка. Както към този момент писахме, клюки разделиха някогашната на Коко Динев с предприемача Любомир Захаринов, с който по този начин и не се появи обществено, написа " Хотнюз ".

Анелия, която има пораснала щерка Ивон от брака си с предприемача Динев, имаше връзка с загадъчен мъж от няколко месеца, но по този начин и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди незабавно се заприказва, че върти обич с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес.  Факт е обаче, че Анелия напряко сияеше от благополучие, когато призна, че има нова обич.

Тогава певицата дори показа, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в жилището на обичания си.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР