Фолкпевицата Андреа разказа за емоциите си около мача на Кублат

...
Фолкпевицата Андреа разказа за емоциите си около мача на Кублат
Коментари Харесай

Андреа: Не е важно кое е момичето до Кубрат

Фолкпевицата Андреа описа за страстите си към мача на Кублат Пулев с Хюш Фюри в предаването Тази събота/неделя по бТВ. Миналата седмица Андреа получи влиятелно самопризнание по време на музикални награди Big Apple Music Awards 2018, които се организираха в Холивуд. Изпълнителката получи приз за музикалните си планове през годините. Най-големият приз в кариерата й досега е точно Най-добър реализатор на Балканите.

„ Всички крещяха, само че единствено мен ме снимаха” – по този начин къде на смешка, къде съществено певицата Андреа разяснява държанието си по времето на мача на нейния другар Кубрат Пулев с Хюи Фюри.

„ Не знам кой човек на мое място би се чувствал по-спокоен да гледа индивида, с който живее 12 години на кръга да се боксира на значима галавечер с неслучаен противник”, акцентира тя.

Според нея обаче значимото е друго: „ Няма толкоз значение кое е момичето (до най-силния българин). Важното е, че България има подобен съумял състезател – в страна, която толкоз малко дава за спорта, би трябвало да си доста надарени, окуражен и непрекъснат, с цел да успееш”.

Двамата не прекарват доста време дружно преди значимите мачове, тъй като режимът на Кубрат се разминава с нейния и не желае да му пречи.

Андреа и Кубрат Пулев мечтаят за огромно семейство. След последния си надвит мач, професионалният боксьор призна, че ще обърне по-сериозно внимание е на персоналния си живот.

„ Аз персонално желая да имам най-малко 5 или 7 деца. Много работа, ще следва интензивен труд/ смее се/ “ – споделя Кобрата пред „ Тази заран “ по БТВ.

„ Аз също желая да имам огромно семейство и в един стадий би трябвало да стартираме, тъй като години си минават, часовникът тиктака. Има хиляди упреци, множеството към мен като жена. Но сякаш се разпиляваме около кариерите си. И двамата с Кубрат желаеме огромно семейство, само че когато има мач, той гледа към мача, а аз към моята музика. Кариерата малко ни разпилява. Не споделям, че тя пречи да имаме семейство, тъй като има доста хора с хубави кариери и семейство “ – споделя певицата в „ Тази неделя “.

Андреа разкрива, че за разлика от множеството дами, не мечтае да е младоженка. „ Аз дори имам уплах като видя булчинска рокля. Преди години ме снимаха за брачен азбучник и трябваше да облека една рокля. Стана ми неприятно, почервенях, някаква алергия получих… Когато смъкнаха роклята, се успокоих и се почувствах доста добре “ – споделя тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР