Фолкпевицата Алисия и Жоро Бирмата са разделени! За това намекна

...
Фолкпевицата Алисия и Жоро Бирмата са разделени! За това намекна
Коментари Харесай

Константин разкри: Алисия и Бирмата се разделиха

Фолкпевицата Алисия и Жоро Бирмата са разграничени! За това загатна фолкпевецът Константин на взаимно присъединяване с колежката му в понеделник вечерта. Двамата пяха особено за рождения ден на половинката на Константин - Надя, която отпразнува зрелищно рождения си ден.

"Алисия, имаш ли си гадже? ", обърна се Коцето непосредствено към Алисия, която изпадна в неколкосекундно неудобно безмълвие.

"Разбирам, умерено, аз ще ти стана гадже. Ако брачната половинка ми откри по-богат от мен и реши да ме напусне, ще се загаджим с теб. Аз съм доста готин и талантлив ", нареждаше Константин, който постоянно отпиваше уиски от обичаната си огромна водна чаша, написа България Днес.

"Не знам дали ще станем гаджета, само че мога да ти предложа да създадем трети дует. Надето е доста хубава жена и би трябвало да си дружно с нея. Знам, че доста се грижиш за нея - за рождения ѝ ден си я зарадвал с превъзходен подарък. Няма да се разделяте с нея ", отвърна дипломатично Алисия.

"Много си хубава, доста си готина ", продължаваше да флиртува Коцето, като се опита и да смъкна жартиера на фолкаджийката, а тя приемаше всичко като смешка и не се дърпаше. Чалгарката се беше облякла в транспарантна полурокля, която едвам скриваше бюста и слабините ѝ. Коремът и бедрата ѝ бяха оголени, а Константин палаво надзърташе под свръхкъсата дреха.

"Алисия се държи като необвързана жена. Ако беше с гадже, нямаше да си разреши такива волности ", разясниха присъстващи в нощното заведение, изказвайки мнение, че любовта сред фолкпевицата и Бирмата е останала в предишното.

Фолкпевицата има дълги и изпепеляващи връзки с предприемача Георги Станоев. Тя се загаджи с Жоро Бирмата, откакто той приключи връзката си с Преслава. Двамата бяха видяни за пръв път дружно след връщането си от екзотична почивка в Тайланд. След това взеха решение, че няма смисъл да се крият и започнаха да излизат дружно.

Пословичната ревнивост на Бирмата рефлектира и върху Ася от Вакарел, която постоянно се караше с обичания си. Заговори се даже за грозни подиуми сред двамата в дискотека в Благоевград, само че нито един от тях обществено не се отхвърли от другия.

Темата за раздялата им стана настояща още веднъж след напрежението към бизнеса на Бирмите. Спецпрокуратурата се озова в един от заведенията за хранене на Евлоги Станоев - Голямата Бирма. Той и двамата му синове Георги и Димитър се търсят от полицията. Тримата са упрекнати задочно за присъединяване в група за произвеждане на незаконни цигари.

Униформени чиновници застигнаха и нищо неподозиращата Лидка Скалата, която по това време си почиваше блажено с другари във Велинград и нямаше никаква визия за протичащите полицейски акции. Скалата бе отведена от хотела, в който си отдъхва, с цел да даде показания по отношение на бизнес делата на фамилията.

От тогава до през днешния ден от Лидия Станоева ни новина, ни кост. Обикновено тя е свръхактивна в обществените мрежи, където непрестанно си пуска фотоси от нощни заведения и питейни заведения с шумни компании. В столицата и околията Скалата от дълго време е известна като огромен безгрижник и купонджия - не пести пачки за занимания. Откакто имат проблеми с органите на реда, нея никаква я няма.

Лидка Скалата е доста близка другарка на Алисия. Или най-малко беше. Двете към този момент не излизат дружно, макар че до неотдавна бяха неразделни - ходеха по нощни заведения и даже на екскурзии в чужбина. Лидка Скалата не се появи и в дискотеката в понеделник вечерта. Вместо с досегашната си приятелка Алисия дойде с Константин, който я докара с първокласния си състезателен автомобил.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР