Фолкпевецът Константин катастрофира с поръчковото си Ферари пред столичния търговски

...
Фолкпевецът Константин катастрофира с поръчковото си Ферари пред столичния търговски
Коментари Харесай

Коцето размаза гъзарското си Ферари в такси

Фолкпевецът Константин катастрофира с поръчковото си „ Ферари ” пред столичния търговски център „ Парадайз ”, рапортуваха пред „ Уикенд ” очевидци на случая. Катастрофата се е разиграла в сряда в ранния следобяд и за благополучие няма потърпевши.

Според очевидци на случката, Коцето нацелил таксиметров автомобил, който тръгнал от стоянката за таксиджии с клиент, без да даде ляв мигач за престрояване. Така баровското „ Ферари ” на фолкзвездата се набило челно откъм гърба в бакшиша. След удара изцяло унищожена е предната ризница на поръчковото „ Ферари 488 Спайдър ”, чиято заводска цена е 430 000 лв.. Возилото е застраховано, само че Коцето няма да може да кара италианския звяр на четири колела в идващите няколко месеца, защото ремонтът на автомобила ще трае най-малко няколко месеца. Константин евентуално ще изпрати неповторимото си „ Ферари ” на ремонт в Гърция или в Италия, тъй като в България няма оторизиран сервиз на тузарската италианска марка за коли.

Константин си купи мощното „ Ферари ” единствено преди няколко месеца, откакто продаде спортния си автомобил „ Нисан GTR ”. Возилото бе снимано в последния видеоклип на фолкзвездата - „ Кома ”, в който той си партнира с Тони Стораро. Неотдавна Коцето се похвали, че е взел дистанцията София – Бургас за под 2 часа и 30 минути зад кормилото на ферарито. За негово благополучие той се блъсна с „ Ферари ”-то си в софийския трафик, където не може да развие висока скорост и надлежно да пострада тежко при ПТП.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР