Фолкпевецът Азис протегна ръка на приятелите си - режисьора Людмил

...
Фолкпевецът Азис протегна ръка на приятелите си - режисьора Людмил
Коментари Харесай

Азис спасява Люси Иларионов и Ани Хоанг от фалит - slava.bg

Фолкпевецът Азис протегна ръка на приятелите си - режисьора Людмил Иларионов-Люси и половинката му Ани Хоанг, след откровението на звездите, че са пред банкрут.

Ромският славей е отишъл персонално в заведението им в родния за виетнамката град Елин Пелин. Посещението му било обвързано предвид на мястото, защото счита да употребява терена за фотоси на най-новия си музикален план, написа в днешния си брой вестник „ Телеграф “.

Появата на Азис провокирала интерес измежду локалните почитатели, множеството от които хукнали към ресторанта, с цел да се снимат с него. В формалната страница на бар-кафе „ Новото “, както се споделя ресторантьорското начинание на Люси и Ани, се появи фото на Васил и дама, която е облечена с готварска униформа. За малко време фрагментът генерира брой лайкове в мрежата, а съгражданите на Хоанг го разпространиха. Според осведомени изпълнителят на „ Мотел “ е решил да сложи фокус върху декора в американски жанр. Акцент, към който са ярките нюанси и мебелите, основани от автомобилни елементи.
Приятели
В яда от фалстарта Люси показа, че е банкрутирал. По-късно партньорката му реши да внесе повече изясненост по случая. „ Предвид обстановката в целия свят нещата не са розови. Прочетох на доста места, че с Люси сме зле финансово. Не сме банкрутирали, а имаше и сходни гръмки заглавия. Ние сме пострадали колкото всички останали”, разяснява тя. Двамата имат редица другари в елит средите, това е една от аргументите елинпелинци да се надяват на срещи и с други звезди.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР