Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните

...
Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните
Коментари Харесай

Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и известни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с наличието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа по този начин, че тя е претърпяла много комплицирани моменти.

Николина Чакърдъкова в подкаст на Александър влог направи шокиращи самопризнания за персонални си живот. Певицата била диагностицирана с рак на бъбреците. Тя разкрила заболяването си след болки в корема, само че в началото не обърнала внимание поради многото работа, която имала около тогавашна предизборна акция.

Диагнозата е много неприятна и шокираща. На първи проект даваш всичко от себе си да се събереш и да се пребориш, само че на втори проект стартира да тече една мисъл „ какъв брой време имам, това ли беше? “. Въпрос, който неизбежно си задава всеки, който е чул тази диагноза.

Оглеждам се невярващо, дали за мен става въпрос, когато чух присъдата. Но единствено аз съм, други няма. В този миг опитваш да се събереш и да си кажеш „ аз ще се оправя “, само че незабавно по-късно идва мисълта какво ще стане с децата, фамилията ми, проектите ми.

Чакърдъкова описа по какъв начин е минала през доста интервенции и интервенции, с цел да пребори заболяването.

Те ми отстраниха всичко, само че имах шанса, че не е плъзнало и в други органи, споделя тя. Не единствено това е обаче. След тези комплицирани интервенции певицата прави перитонит и още веднъж е оперирана. Следва белодробна емболия, от която също оцелява.

Физически не можех да бъда на сцена дълго време, само че след първата намеса, докторите ми споделиха, че мога да опитам, само че без да се движа, без да танцувам. Бях слаба изнемощяла, само че доста желаех да пея, споделя тя. По време на възобновяване си, певицата траяла с участията си.

Към момента Николина Чакърдъкова следи постоянно здравословното си положение. Освен това тя споделя, че в този момент на концертите си първият ред от началото до края е ангажиран от нейните лекуващи лекари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР