Фолкидолът Константин обяви кастинг за млади надежди, които биха искали

...
Фолкидолът Константин обяви кастинг за млади надежди, които биха искали
Коментари Харесай

Коцето търси млади таланти за собствена продуцентска компания

Фолкидолът Константин разгласи кастинг за млади очаквания, които биха желали да влязат в каталога на новата му продуцентска компания „ Фирмата “. След месеци на нечиста сделка, изпълнителят на „ Точно ти “ удостовери публично, че към този момент е отвън редиците на „ Пайнер “.

Категоричен е, че ще запомни работата с някогашните си работодатели единствено с положително, само че по думите му основаването на лична компания е разумната стъпка напред в развиването му.

Идва един миг, в който човек задоволително пораства, има потребност нещо ново да прави. Бях влезнал в един коловоз, от който ми се щеше да изляза. Смятам, че към този момент съм задоволително квалифициран, имам много опит и има какво да дам на младото потомство.

Има безпределно надарени младежи “, призна Константин пред bTV, като добави, че е получил безусловната поддръжка на брачната половинка си Надя в решението да гради лична музикална компания.

Само преди броени дни артистът показа и първото си парче, продуцирано от самия него - „ 107 дни “. От премиерата си до момента видеото, в което с присъединяване се разписва и гимнастичката Цвети Стоянова, е гледано от над 357 хиляди меломани в YouTube.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР