Фолкфурията Преслава вече бере горчиви плодове от любовната си авантюра

...
Фолкфурията Преслава вече бере горчиви плодове от любовната си авантюра
Коментари Харесай

Преслава живее в постоянен страх: Мъжът ми ще ме пребие!

Фолкфурията Преслава към този момент бере горчиви плодове от любовната си случка с мастития врачански наркобос Павел Цветков – научи HotArena. Хитовата изпълнителка се залюби преди 2 месеца с татуирания бабанка, който обаче се оказал прекомерно ревностен към специалността й.

Откакто е с Павката, Преслава не можела да направи и една крачка независимо, а мобилният й телефон постоянно бил проверяван от мускулестия мачо, свидетелстват приятелки на чалга певицата от Добрич.

„ Страх ме е, че може и на мен да ми посегне. Много е ревностен и непрекъснато ме подозира във връзки с други мъже. Откакто съм с него, не съм имала присъединяване в заведение без неговото наличие “ – споделяла Преслава пред свои близки. Тя публично го наричала „ мъжа ми “ и съгласно осведомени възнамерявала да се омъжи за него.

Засега Павел Цветков, който дълги години контролираше наркоорганизацията в София, а съгласно мълвата и до ден сегашен се занимава с продажба на кокаин, само че на едро не бил посягал на певицата. Затова пък постоянно й устройвал кавги, написа " Уикенд ".

Те вгорчават вечерите и нощите на Преслава. Нищо чудно при този експлозивен темперамент на Павел тя да се окаже жертва на домашно принуждение. Досега мачото към този момент има два побоя поради приятелката си. Преди време той преби подпийнал почитател на певицата, опитал да пъхне 100 лв. в ръката й за привет, а по-късно налетя на някогашния на Преслава Жоро Бирмата, който отнесе няколко удара.

Павел нашумя в светските среди около връзката си с Русата Златка, която съумя да го разведе с жена му, за малко. Свидетели настояват, че Павката нееднократно е разкрасявал плеймейтката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР