Фолкфурията Луна, която атакува президентския пост, изригна срещу своя колега

...
Фолкфурията Луна, която атакува президентския пост, изригна срещу своя колега
Коментари Харесай

The show must go on: Фолк фурията Луна посече Слави

Фолкфурията Луна, която нападна президентския пост, изригна против своя сътрудник в чалга сектора Слави Трифонов. Певицата се разгневи на учиндолеца, който я загатна с подигравка в своя фейсбук обява, и реши да му върне топката, още веднъж ползвайки трибуната на обществените мрежи.

„ Слави, аз най-малко мога да пея!
И съм известна, без да съм била на заплата в Би Ти Ви. Вие сте младежи сценаристи, режисьори, артисти, поети, музиканти… Как не ви е позор да подкрепяте комунистите, които избиха и пратиха в лагерите и пандизите лекари, банкери, поети, писатели, художници, юристи, артисти…
Как може да подкрепяте тези, които оградиха цяла България с телена мрежа. Как може да подкрепяте болшевик с щаб от 27 доносници на държавна сигурност. Вашата поддръжка е ЗЛОВЕЩА, ТЯ значи, че комунизмът няма да си отиде в никакъв случай от България. Вие подкрепяте тези, които ни подредиха на 112 място по независимост на словото.

Вие подкрепяте ТОЗИ, който безучастно гледаше по какъв начин България стана най-бедната и най-корумпирана страна в Европа. Излез отдолу под юргана и се покажи пред хората най-сетне. Изпращам ти Моята Програма за ЛУСТРАЦИЯ и чакам твоята мъжка поддръжка. След поддръжката си за комуниста Радев чакам да издигнеш монумент на Тодор Живков в родното си село Учиндол и на Жан Виденов също “, написа Луна в собствен фейсбук профил.

Всъщност това не е първата им медийна престрелка. През годините ветеранката на фолка нееднократно се е изказвала против Трифонов и политическите му упоритости. Макар от дълго време да даваше поръчка за президентската конкуренция, Луна за пръв път се включва публично в изборите. Наложило ѝ се даже да се раздели с някои от парцелите си, с цел да може да финансира акцията си, защото нямала мастити спонсори зад тила си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР