Фолкдивата Мария се появи в национален ефир по щръкнали зърна. Миньончето

...
Фолкдивата Мария се появи в национален ефир по щръкнали зърна.
Миньончето
Коментари Харесай

Забравила си сутиена: Отварачката лъсна по зърна при Рачков

Фолкдивата Мария се появи в народен ефир по щръкнали зърна.



Миньончето на чалгата цъфна в " Забраненото шоу на Рачков " по Нова тв облечена с бял прилепващ по нея потник, само че... бе не запомнила да постави сутиена си. И по този начин на показ се оказаха напращелите й зърна. На няколко пъти операторите, дали преднамерено, или не, подчертаваха върху сочната силиконова гръд на миньончето. Но по-наблюдателните незабавно видяха зърната на чалга фурията от Стара Загора, които ясно си личаха. И настана писък.
 Ето ги зърната на Мария Ето ги зърната на Мария
Със сигурност Мария не е схванала за лекия гаф, който е сътворила. Зърната на певицата прозираха под потника на няколко пъти, и то при избрана светлина.

Първоначално Мария прекрачи прага на шоуто на Рачков със сако. И се бе загърнала, с цел да скрие големите си силиконови бомби. Още първоначално обаче секси миньончето захвърли горната дреха и остана по изрязан потник, който незабавно накара всички да я зяпат.
 Чалга дивата има голям бюст Чалга дивата има голям бюст
Водещият Рачков пък остана мощно впечатлен от внушителния бюст на фурията. На няколко пъти комедиант номер 1 на България накара Мария да направи няколко придвижвания, с който да разтресе обилната си гръд.
 Щръкнали и напращели са Щръкнали и напращели са
Мария не за първи път се появява по зърна. Преди години певицата, която още веднъж се носи на крилете на любовта със брачна половинка си Мирослав, излезе на присъединяване в нощен бар отново без сутиен. И още веднъж бе заложила на бял потник, от който зърната й ясно си личаха. Дори тогава певицата качи фотография в този си тип в обществената мрежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР