Фолкдивата Мария призна, че е имала затруднения при зачеването на

...
Фолкдивата Мария призна, че е имала затруднения при зачеването на
Коментари Харесай

Мария заченала Марая по изкуствен път

Фолкдивата Мария призна, че е имала усложнения при зачеването на дъщеричката си Марая.

„ Моето дете е заченато по метода ИКСИ. Имах сходен проблем и направихме 5 опита в границите на една година, като последният към този момент беше сполучлив “, показа пред Нова тв изпълнителката на Червения картон.

Това била и повода чаровното миньонче да вземе драговолно благотворителната идея на Вип Брадър. Въпреки че отхвърли да раздвижи ханш в интерес на определеното от Големия брат положително дело, певицата подари 3000 лева от персоналните си средства.

„ Стана ми доста чудно, че майки си задават въпроса дали съм дала тези пари, с цел да не се съблека. А не споделят по-скоро, че има още една дама, която е съпричастна с всички деца и да вземат образец от това “ недоумява Мария, която непринудено напусна любовното гнездо на Вип Брадър преди дни.

Като причина за напускането ѝ на Къщата, тя уточни дългата разлъка с 9-годишната Марая. „ Мама доста ми липсваше. Аз не съумях да я виждам, само че моите приятелки ми разказваха “, довери момиченцето.

Самата Мария бе безапелационна, че не желае срещи с дъщеричката си по време на предаването, защото средата не би била подобаваща за дребната, написа екран. В момента заралийката е щастлива при фамилията си, само че е безапелационна, че не живее при новата си половинка.

„ Той обича свободата си. С Марая постоянно вървим при него и си изкарваме доста добре “, радва се Мария.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР