Фолкаджийки масово се юрнаха по плажовете и загърбиха професионалните си

...
Фолкаджийки масово се юрнаха по плажовете и загърбиха професионалните си
Коментари Харесай

Чалгата събира тен! Плът и силикон преливат на плажа

Фолкаджийки всеобщо се юрнаха по плажовете и загърбиха професионалните си задължения, разбра HotArena.

Певици от кръшния род заляха обществените мрежи с разголени фотоси, от които преливат плът и силиконови гърди. На фона на разгорещения спор дали да почиваме на ниска цена и удобно в Гърция, или патриотично да опънем хавлия на нашето Черноморие, чалгарките също демонстрираха раздвояване.

Някои от тях отскочиха до южната ни съседка, само че други взеха решение да заложат на българското. По родните плажове плътно тяло разноски Джена . Някои се усъмниха, че тялото й наподобява прекомерно съвършено и фотошопът е „ играл “ по фотографията.

Страстите нажежи и бившето гадже на Фики – Джулия . Новоизгряващата певица бълва кадър след кадър, като остава напълно малко на фантазиите на почитателите.

Макар да е на 46 години, Глория наподобява впечатляваща край морските талази. Примата на поп фолка избра за отмора Гърция, където евентуално е в компанията на новия си другар, писа „ България Днес “.

В заслужена отмора излезе и Галена . Една от най-натоварените ни чалгаджийки се отдаде на релакс, без да разкрива мястото, което е избрала.

Почивка на българското Черноморие избра  Преслава . Тя се пусна по бански, до момента в който храни щерка си Паола край някогашната обичана резиденция на Людмила Живкова „ Перла “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР