Фолкаджийката Джорджия също подкрепи твърденията на колежките си като Рени

...
Фолкаджийката Джорджия също подкрепи твърденията на колежките си като Рени
Коментари Харесай

Джорджия: Попфолкът си е легална проституция

Фолкаджийката Джорджия също поддържа изказванията на колежките си като Рени и Камелия за монопол в жанра от страна на „ Пайнер”. Тя взе участие в предаването на сценаристите на Слави без грим и прическа, с оправданието, че салоните за хубост не работят. Изпълнителката разгласи, че не й пука от това дали феновете ще я видят натурална. Интересна тематика за диалог подхванаха водещите, откакто изпълнителката показа, че е самопродуциращ се реализатор. Самата тя разкри,че за девойките в лекият отрасъл е по-трудни да се намерят спонсори от колкото при мъжката генерация в поп-фолка.



„ При мъжете е по-лесно. Там е на приятелско отношение. При дамите е различно- въпросният предприемач Х, харесва обещано момиче, пита мъж реализатор за нея, той предлага да помогне,тъй като я познава и ето по този начин се стига до там предприемачът да продуцира подобаващ план на даденият реализатор “, шокира всички с признанието си Джорджия. Самата тя показа, че непрекъснато има неприлични оферти на които не обръща внимание на тях. „ Честно казано всичко си е една легална проституция “, избухна Джорджия.



„ Много пъти ми звънят притежатели на нощни заведения, които са желали да ме поканят да пея, само че въпросни менажери са им казвали, да не ме канят, защото нищо не ставало от мен. И не тъй като ме познават, а от обстоятелството,че не работят с мен и не получават % от проведеното присъединяване “, загатна за монопола на „ Пайнер” тя. Изпълнителката показа и новият си план, римейк на безконечният шлагер на Румяна „ Две очи разплакани “, която получи своята премиера в предаването.

фотоси:pr
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР