Фолк звездата Мария минава всички допустими граници на приличието и

...
Фолк звездата Мария минава всички допустими граници на приличието и
Коментари Харесай

Мария прекали с вулгарни СНИМКИ

Фолк звездата Мария минава всички възможни граници на приличието и още веднъж реши да се държи като лека жена. Миньончето е на отмора в Дубай с новия си брачен партньор и събра погледите с вулгарни фрагменти в мрежата.

Изпълнителката на "Спомен " си щракна голото дупе, по което е полепнал пясък и с цялата си безочливост показа фрагмента в Инстаграм. А както знаем, почитателите на фолк певиците са най-вече малолетни девойки, които копират всяка стъпка на любимката си.

Въпросният кадър вбеси възмутени майки, които даже не разрешиха на децата си да употребяват краткотрайно смарт телефоните си. "След като видях, че щерка ми харесва тези развратни фотоси на въпросната певица, взех й телефона и има възбрана за известно време да употребява интернет. Защо порнографията стана толкоз налична и то от сякаш някакви известни лица - певици, актриси, водещи и така нататък ", гневи се майка в мрежата.

Мария се омъжи се трети път и още веднъж заряза кариерата си на певица. Не се отхвърля, обаче, от славата и почитателите. Тя непрестанно парадира с охолния си живот, скъпите облекла, 5-звездни хотели, елитни заведения за хранене, мощни коли и така нататък А за жалост, дребни девойки желаят да й подражават и единствената им цел в живота е да си си намерят богат мъж като на Мария, който да й угажда на капризите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР