Фолк звездата Лепа Брена пусна колекцията си от дамски чорапи,

...
Фолк звездата Лепа Брена пусна колекцията си от дамски чорапи,
Коментари Харесай

Лепа Брена продава чорапогащници със злато и хиалурон

Фолк звездата Лепа Брена пусна сбирката си от дамски чорапи, за които твърди, че прикриват целулита и разширените вени и са идеални за по-възрастни дами, пишат сръбски медии. 

Нейната марка се споделя Lady B. Мотивация за пускане на този бизнес са  " всички отрицателни мнения, които обществото отправя за външния тип на дамите над 50 години ", разкрива певицата. 

Те са формирани от хиалуронова киселина и златни наночастици. Това са чорапи, с които без проблем могат да се носят мини поли. Целулит, белези, разширени вени не се виждат. " От 40 години пея и танцувам на високи токчета и е много натоварващо. Вече една година нося специфичните чорапи и се усещам свободно и удобно в тях ", споделя певицата.

Тя добави, че желае продуктът й да се носи от всички дами на Балканите - от камериерките до балерините. 

" Италианците ми предложиха да ги продам на цена от 100 евро, само че тази цена не минава на Балканите. Не желая този артикул да може да се купува от малко хора, той е предопределен за всяка жена - готвачки, камериерки, певици, балерини, всички, които имат проблем от дългото стоене, тъй че ще бъде се продават на цена от 20 до 30 евро ", сподели Лепа Брена, която благодари на фамилията за поддръжката в стилния план.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР