Фолк звездата Галена е много зле със здравето и това

...
Фолк звездата Галена е много зле със здравето и това
Коментари Харесай

Галена го закъса със здравето

Фолк звездата Галена е доста зле със здравето и това наложи незабавната анулация на последните й две участия в София и Пловдив. 

Изпълнителката на шлагера " Знам диагнозата " не дава детайлности за положението си, само че се счита, че утежняването й е от инжекциите за намаляване, които си бие от известно време. 

За никого не е загадка, че Галена съумя да стопи непотребните килограми с ионжекции за инсулин, които експерти сочат като изклчително рискови за хора, които нямат диабет. И очевидно това се вижда при Галена, която към този момент има съвършена визия, само че пък здравословно не се усеща добре и непрестанно анулира участия.

Певицата не се появи на последните си две участия в София и Пловдив, като това е станало ясно в последния миг. В  столицата я е заместила нейната племенница Доника, а на идващото й присъединяване е била сменена с Камелия и Деси Слава. 

Припомняме, че още през лято 2022 очевидци разказваха, че Галена е припаднала на сцената на прочут морски клуб. После се чу още един подобен случай, след което няколко пъти Галена осменя участия. Здравословното й положение не е по никакъв начин положително, а нейни почитатели се надяват да е спряла с инжекциите и да се възвърне по-бързо.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР