Фолк звездата Емилия стана майка за трети път. Певицата и

...
Фолк звездата Емилия стана майка за трети път. Певицата и
Коментари Харесай

Лияна с мили думи за новородената дъщеря на Емилия

Фолк звездата Емилия стана майка за трети път. Певицата и нейният обичан Жорж Башур са горди родители на момиченце, на което дадоха хубавото име Джорджина.

Изпълнителката на шлагера "Турболенция " получи хиляди поздравления за богатствата новина. Много нейни сътрудници се включиха с благи думи и пожелания към родителите и дребното бебе. Лияна е тази, която съумя да трогне певицата с най-прочувствените думи.

 undefined

"Благословена да е рожбата ви, благо любящо семейство. Това дете, основано с толкоз доста обич, дано е дипломат на всички Божии добродетели измежду хората! Да е здрава, да е обичана, да е надарена, да е изпълнен животът й с наслади и смях. Да бъде като мама и тати - мъдра, мощна, красива. Нека с нейната поява красивите чудеса в живота ви да не стопират.
Когато на този свят се раждат деца от Любовта, Бог се усмихва. А ние, всички останали, се изпълваме с религия, признателност и вяра, че на този свят си заслужава към момента да имаме вяра и копнеем за тази същинска и безгранично мощна Любов. Обичам ви ", написа Лияна в обществените мрежи.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР