Фолк звездата Ани Хоанг и младият й колега Теодор се

...
Фолк звездата Ани Хоанг и младият й колега Теодор се
Коментари Харесай

Певицата Ани Хоанг се укрива в бомбоубежище в Перник

Фолк звездата Ани Хоанг и младият й сътрудник Теодор се укриват в бомбоубежище в Перник. За наслада, в България към момента не сме застрашени от военни дейности, каквито следим в Украйна.

А младите реализатори се намират в подземието за фотоси на дуета си.

Виетнамското знамение Ани Хоанг подава ръка на младия си сътрудник Теодор, който зад тила си има няколко записани песни. Съюзяват се за общия им план " Вселена “, а първите реакции на хората ясно демонстрират, че са нацелили шлагер.

Ефектното видео е дело на половинката на Ани – режисьорът Люси Иларионов, а за терен екипът е употребявал " Подземен минен музей “, който в предишното се е употребил като бомбоубежище.

Преди Втората Световна война е било мина, само че по-късно става бомбоубежище, като вътре е било построено даже родилно поделение.

" Още предишното лято сме замислили концепция за дует. Прослушахме няколко демо разновидността, само че щом чухме " Вселена “ и двамата бяхме уверени, че това е песента. Постарахме се извънредно доста и се надявам да зарадваме хората “ – разяснява новият попфолк дует.

" Знам какъв брой е значимо за един млад реализатор да получи поддръжка и Теодор я намира в мое лице. Харизматичен е и се веселя, че направихме " Вселена “ дружно “ –  споделя певицата.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР