Фолк звездата Анелия е в сърцата на своите фенове от

...
Фолк звездата Анелия е в сърцата на своите фенове от
Коментари Харесай

В Капките съм с ясното съзнание, че нямам качествата на актьорите: Анелия


Фолк звездата Анелия е в сърцата на своите почитатели от съвсем 20 години. Доказала се е на музикалната сцена, а шлагерите й не могат да се преброят на пръстите на двете ръце. За първи път гласовитата певица излиза от зоната си на комфорт и се включва в шоуто за фалшификати "Като две капки вода ". Тя не крие, че за нея е мъчно да избяга от личното си Аз, защото е одобрен реализатор със собствен почерк.

- "Като две капки вода " съумя да те извади от твоята кожа, пречупи те. Много време ли ти лишава самата подготовка за всеки облик?

- Зависи от облика! Но истината е, че ми е мъчно да изляза от себе си, от моята кожа. Това е шоу повече за актьорска игра и точно това журито и хората правят оценка най-вече. Това на мен ми е най-трудно. Сред нас са най-хубавите артисти в България и аз колкото и да се приготвям... Но постоянно давам всичко от себе си и най-много виждам да се развличам.

Много ми е мъчно, когато има текстове на различен език, които да комбинирам с танци. Трудно ми е да не съм аз и в моя свят и да вляза в обувките на някои различен.

- Кой от изиграните облици ти е най-любим и кой смяташ, че не се получи?

- Ed sheeran най не ми се получи, тъй като там не влезнах в точния момент и всичко се провали. Шашнах се! В първите излъчвания не се бях отпуснала, стремях се да не сбъркам нещо и от терзание тъкмо това направих. Този облик беше провален. Смятам, че Лили Иванова и Тина Търнър се получиха. Адел хубаво я изпях, само че пък не съумях да избягам от моя си тембър. За The Prodigy гледах да съм в неговото положение, само че не мога изцяло да наподобявам по тоя смахнат метод. Правя всичко, което мога, само че е доста мъчно. За мен предаването е развлечение, нямам никакъв спортен темперамент. Не мога да го направя по този начин, както актьорите в шоуто. Отговорна съм към всяка задача и се развличам, това за мен е главното.

- Какво е чувството да влезеш в обувките на Лили Иванова и мечтаеш ли си за нейната кариера един ден?

- Не мога да извърша песента като Лили Иванова, само че се пробвах. Човек не може да избяга от начертания си път. И аз не съм си мислила, че ще съм 20 години на сцената. Гледам да върша това, което мога най-добре. Цял живот съм пяла, още в трети клас имам плоча от "Балкантон ", приключила съм музикално учебно заведение... Друго не съм правила. Гледам да пребивавам естествено без да се концентрирам. Да бленувам за кариерата на Лили Иванова ми е малко пресилено. Мечтая да има баланс в живота, д ами е цялостно, да имам обичаната работа, обичаният човек и другари. Господ ми е дал гений, с който си пребивавам. Имам си цели - да остана във времето, хората да ме обичат, да върша хубави песни.

- Имаш ли си любимец измежду останалите? Кой най-вече те забавлява?

- Няма какво да си кривим душата - Краси Радков ни забавлява всички. Дори когато не прави нещо особено, постоянно основава страшна страст. Дори да не пее толкоз добре и да се движи толкоз напълно като оригинала, той съумява да предлага страст. Затова той е любимецът на хората. Александър Сано също е доста добър, подхожда ми. Важно е да се отпуснеш и да пресъздадеш самата страст, а не толкоз съвършено изпипано всичко. А изпълнителите го нямаме това театралното.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР