Фолк певицата Татяна е в треска по подготовката за ново

...
Фолк певицата Татяна е в треска по подготовката за ново
Коментари Харесай

Вижте на какъв бал ще блесне фолкдивата Татяна

Фолк певицата Татяна е в тресчица по подготовката за ново вълнуващо събитие в живота - абитуриентския бал на сина си Атанас. 

“Подготвяме се към този момент със сина ми за идния му бал и мисля, че аз даже се вълнувам повече от него. Не мога да допускам, че имам толкоз огромно дете, което към този момент си е огромен мъж. В трескава подготовка съм, както за моите клипове и песни, по този начин и за неговите празненства, които ще са 4 на брой. Това е доста прекрасен момент и за двама ни, а също и за татко му, тъй че вълненията ни са огромни, а настроението приповдигнато ", съобщи Татяна.

Междувременно Татяна продължава да поддържа стругованата си фигура и към този момент дава препоръки на останалите дами по какъв начин всеки ден да са във форма. За задачата си е направила специфична страница във Facebook, в която предава своя опит с диети и разнообразни стратегии за тренировки и дневен режим. Наскоро пайнерката блесна пред почитателите и с транспарантен гащеризон по време на присъединяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР