Фолк певицата Роксана и нейният съпруг Александър минават през семейна

...
Фолк певицата Роксана и нейният съпруг Александър минават през семейна
Коментари Харесай

Роксана e скарана с мъжа си - slava.bg

Фолк певицата Роксана и нейният брачен партньор Александър минават през фамилна рецесия. Съпрузите, които имат общ наследник, са почнали все по-често да се карат, а ромската звезда се оказала много инатлива и с сложен темперамент. Проблемите в фамилията на Роксана са добре известни на нейните другари, а обичаният й сподели какво прави в миг, когато са грубо скарани и не си приказват.

При последното им сдърпване, Роксана се нацупила и отказвала на беседва с половинката си. Появи се видео в мрежата, на което Александър по всякакъв начин с еопитва да я разсмее с ария. Твърдата певица не поддава толкоз елементарно и очевидно е доста ядосана. А Александър не инцидентно е избрал песента "Една на милион " на Емрах, с която й се изяснява в обич.
"Ето по този начин някой път си приказваме с моето момче като съм му ядосана. С няколко песни да си кажем нещата и отново го обичам повече от всичко на света ", написа Роксана, която е дала прошка за следващ път всичко на обичания си. Той пък на рождения й ден, който беше при започване на октомври, я изненада с няколко билборда с нейния лик в Ловеч, където живеят откогато са семейство...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР