Фолк певицата Преслава е една от малкото звезди, която продължава

...
Фолк певицата Преслава е една от малкото звезди, която продължава
Коментари Харесай

Преслава убийствено секси

Фолк певицата Преслава е една от дребното звезди, която продължава да споделя с почитателите си в инстаграм фотоси от всекидневието си, даже по време на изолацията. За разлика от доста свои колежки, които извадиха архивните фрагменти с блестящи тоалети, от времето когато към момента можеше да посещават фризьори и гримьори постоянно, певицата не се тормози да се демонстрира и в този момент.

На последната си фотография Преслава впечатли почитателите си с съвършена фигура и плосък стомах, даже когато всички фитнеси за затворени. „ Я кой се подава зад мен”, написа тя под фрагмента, на който на заден декор виждаме дребната й щерка Паола. Звездата на „ Пайнер” получава куп похвали за естествения си тип, тъй като постоянно може да я забележим съвсем без грим, с чеп или необятна тениска.

Изпълнителката прекарва интервала на карантината във врачанското село Оселна, дружно с половинката си Павел и дребната Паола. Като съдим от фотосите, които Преси споделя в обществените мрежи, явно тримата прекарват доста време в разходки в планината и това способства за съвършената форма на изпълнителката.

източник:Труд

фотография:инстаграм преслава
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР