Фолк певицата Магда ще стане майка за първи път през

...
Фолк певицата Магда ще стане майка за първи път през
Коментари Харесай

Магда сияе! Ще има ли сватба?

Фолк певицата Магда ще стане майка за първи път през януари през идната година. Тя към момента не знае сигурно пола на бебето, само че с обичания й Владимир се надяват на момченце. Вече са харесали няколко имена. Тя ще роди планувано със секцио, защото през 2011-а претърпя злополука с АТВ и има пирони в таза и естествената поява на бебока крие опасности.

Ще се допита до астролог за подобаваща дата, защото той към този момент е познал, че тя ще забременее през април. Ще накупят бебешките неща в последния миг, защото са суеверни и не желаят авансово да натрупат движимости. Магда споделя пред LOVESTYLE, че се усеща добре и че е имала леки неразположения първоначално, които са отшумели.

Не е серпантина тренировките във фитнеса, само че е заменила тежкото натоварване с по-леки извършения. Поради това не е качила съвсем никакви килограми. Скоро ще запише нова ария и ще снима клип с наедрялото си коремче. Не счита да прави дълга театрална пауза след раждането, защото двете баби са дали обещание да оказват помощ.

С приятеля й Владимир са дружно от 3 години. Той е предприемач и е разпален по спорта. Имали са премеждия, само че любовта им е надделяла всички трудности. Затова са решили да имат и бебе. Сватба също ще вдигнат, само че откакто се роди наследникът им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР