Фолк певицата Луна е най-великата звезда на ВИП Брадър. Това

...
Фолк певицата Луна е най-великата звезда на ВИП Брадър. Това
Коментари Харесай

Луна: Аз съм най-голямата звезда на ВИП Брадър

Фолк певицата Луна е най-великата звезда на ВИП Брадър. Това твърди самата изпълнителка, откакто името й попадна в ранглиста за най-запомнящите се участници.

През 2015 изпълнителката провокира възторг с присъединяване си. В предаването тя изяви предпочитание да стане новия президент на България и даже изиска да се омъжи за Бойко Борисов.

След излизането й от шоуто, последва и планът „ Луна президент”. Къде на съществено, къде на смешка, изпълнителката си върна известността. И се радва доста нови почитатели.

В момента певицата се любува на черноморските плажове, макар че времето към този момент много студено. И е безапелационна, че не следи предаването, макар че е щастлива, че е победител.

„ Не проследявам предаването към момента. Може да съм изпуснала нещо значимо, а може и да не съм. Признанието, че съм еднa от огромните звезди на шоуто, значи доста за мен”, споделя още Луна.

Певицата сега се е отдала на релакс, а новата й пристрастеност е ездата. При все това, тя на драго сърце би влезнала във формата, в случай че отново й се отдаде късмет.

„ Бих влезнала в шоуто, само че единствено в случай че ми се даде сума, която самата аз бих поискала”, отсича Луна. А в това време се стяга за огромно пътешестване.

След няколко седмици й следва разходка до Австралия. А певицата е издава, че й следва нещо ново и вълнуващо в живота там.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР