Фолк певицата Ивана се подготвя за актьорска кариера. Изпълнителката се

...
Фолк певицата Ивана се подготвя за актьорска кариера. Изпълнителката се
Коментари Харесай

Димитър Маринов взе Ивана в школата си - slava.bg

Фолк певицата Ивана се приготвя за актьорска кариера. Изпълнителката се включи в актьорската школа на Димитър Маринов, решена да продължи да се развива.

Ивана и Маринов се срещат преди няколко дни, заговарят се и фолк певицата взема решение да учи при него. Преди време той даде старт на академията си за млади гении у нас, само че поради вируса занятията бяха прекъснати.

Очакванията са планът да започва още веднъж напълно скоро, а Ивана е подготвена незабавно да стане част от него.

„ Беше толкоз хубаво да чествам 24-и май–деня на духовността с един толкоз ерудиран, тънък и компетентен човек — Димитър Маринов! Благодаря ти, че ми напомни какъв брой неповторим и живописен е българският език! Човекът, който 19 години не се е прибирал в България, ме извърши с учудване и вяра! С неспокойствие чакам новата дата, с цел да се включа в неговата академия за актьори”, написа Ивана в инстаграм.

Изпълнителката не се е отказала от музиката, само че счита, че би трябвало да продължи да се развива. Още повече, че куп нейни колежки се пробваха в актьорската специалност, а за Ивана това е дългогодишна фантазия, написа "България през днешния ден ".

Последните месеци Маринов се завърна в България и се задържа у нас, вместо да се върне в Съединени американски щати. Той даже основа школа за гении, а първите занятия на възпитаниците от академията бяха в края на ноември предходната година, когато той разгласи, че в курсовете могат да се включат освен хора с професионален опит, само че и такива, които нямат никакъв опит в актьорската професия–от младежи, до възрастни до 35 години. Но евентуално за Ивана ще бъде направено изключение, защото по-рано тази година тя отпразнува 51-ия си рожден ден.

„ Идвам в България, с цел да споделя умения и опит, а не да преподавам”, споделя още Маринов. Той ще съобщи своя опит от сцените и екраните в Холивуд и ще насърчи младите артисти в сбъдването на фантазиите им. Очакванията му са младите да се включват с гений и хрумвания, с цел да се родят в действителност забавни професионални провокации.

Маринов ще включи и техники от школата на Бърнард Хил. Последния приготвя звезди като Леонардо ди Каприо, Камерън Диас, Костя Ронин и други за функциите им Холивуд. Пак той е индивидът, който образова Лейди Гага в ролята й във кино лентата „ Роди се звезда”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР