Фолк певицата Галена е в тайна връзка с един от

...
Фолк певицата Галена е в тайна връзка с един от
Коментари Харесай

Разкриха я! Галена в тайна връзка с участник в Гласът на Бъ...

Фолк певицата Галена е в загадка връзка с един от участниците в тима й в " Гласът на България ". Става въпрос за националната изпълнителка Петя Панева, с която се познават още преди кандидатстването й в шоуто, разкриват осведомени, написа HotNews.

Оказва се, че Петя е на заплата в заведението на брачна половинка на Галена - Калоянова цитадела, където се изявява като певица от край време. От там е и познанството им, като самата фолк дива се е заела да стартира момичето в продукцията на bTV. Затова най-вероятно и тя ще е нейния коз на огромния край на шоуто.



21-годишната Панева е оповестена за наследничка на Калинка Вълчева точно от Славея на Добруджа. През 2016 на състезанието „ С песните на Калинка Вълчева “ печели специфична премия, а самата Калинка споделя че Петя е втората Калинка Вълчева. Сред премиите на варненката са също от конкурс с песните на „ Вълкана Стоянова” 2017- Голямата премия, конкурс с песните на „ Иван Георгиев” 2015 и 2017- „ Голямата награда”. В моментварненката Петя е студент в Националната музикална академия с национално пеене.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР