Фолк певицата Емануела изглежда е обсебена от хубавата синоптичка на

...
Фолк певицата Емануела изглежда е обсебена от хубавата синоптичка на
Коментари Харесай

Фолк певицата Емануела изглежда е обсебена от Натали Трифонова

Фолк певицата Емануела наподобява е захласната от хубавата синоптичка на bTV Натали Трифонова. Вече цяла година тя се подлага на корекции, до момента в който замязя на русокосата чародейка от малкия екран. Чалга звездата към този момент е нейна двойница, единствено че от пръв взор проличава кой е оригиналът и кое е копието.

Трансформациите, на които Емануела се подлага, започнаха още при започване на 2023-а, когато певицата реши от брюнетка постепенно да се трансформира в русокоска. Известно е, че русото е естественият цвят на косата й, единствено че почитателите й в никакъв случай не го бяха виждали. Открай време звездата на чалгата е с тъмна коса, като години наред твърдеше, че светлите тонове не й отиват. Само че предишния януари за изненада на всички стартира да изсветлява косата си.

Първо си направи руси кичури, а най-после се трансформира в платиненоруса " Барби " като Натали Трифонова. Промените не стопираха там. Емануела уголеми още повече така и така уголемените си устни, смени стила си на гримиране, както и методът, по който театралничи пред обективите, стартира да имитира държанието пред камера на Натали Трифонова, до момента в който се стигна до такава степен, че на фотосите към този момент е мъчно да разпознаеш дали виждаш певицата, или синоптичката.

Сравнение със фотоси на Емануела при започване на кариерата й и в този момент демонстрират, че от оригинала не е останало съвсем нищо. Някога тя беше с големи очи, тънки, само че хубави устни, шеговит взор и симпатично вирнато носле. Сега е с голяма уста, поради която към този момент никой не вижда хубавите й преди време очи, носът й е пред изгубване, както, апропо, и чарът, който притежаваше по природа.

Не е ясно на какво се е подложила звездата на лекия род, с цел да реализира измененията, които всички виждаме, само че надали някой може да отхвърли, че към този момент наподобява не на себе си, а на Натали Трифонова. Само дето синоптичката застава пред камерите с това, което природата й е дала, като само го акцентира.

Естественият цвят на косата й е няколко тона по-тъмен от този, с който тв аудиторията я познава, а гримирането явно е измежду обичаните й занимания, само че всичко останало, което демонстрира в тв ефир, й е подарък от природата. Натали не е слагала нито силикон, нито хиалурон, нито ботокс, нито си е правила пластични интервенции, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР