Фолк певицата Джорджия, която е сред най-неизвестните имена в бранша,

...
Фолк певицата Джорджия, която е сред най-неизвестните имена в бранша,
Коментари Харесай

Джорджия подарява тунинг за бала

Фолк певицата Джорджия, която е измежду най-неизвестните имена в сектора, реши да подари на една бъдеща абитуриентка тунинг за бала. Докато останалите сътрудници на изпълнителката подаряват рокли, тя е с едни гърди напред и предлага цялостен набор от ботокс, филър и всички останали капризи, които явно има и по себе си, съдейки по нейните фотоси. Пакетът усъвършенствания, възложен от изпълнителката на “Истини ”, “Чукай, чукай ” и “Вълк единак ” е за две дами-майката на завършващата гимназия и самата тя.

“Решила съм да развеселявам майка и нейната щерка, като им подаря процедури взаимно с клиника, която работи с нова инсталация. Екип от експерти ще преценяват какво е най-удачно за младото момиче, съгласно обстоятелството, че избраницата може и да няма навършени осемнадесет години. За съпътстващата я майка има богат избор от интервенции. На инцидентен принцип ще бъде изтеглена победителката в обществените ни мрежи ”, разяснява тя.

Името на победителката ще бъде оповестено от певицата в формалните й профили във Facebook и Инстаграм, написа Хотнюз. Начинанието е стартирала дни преди настъпването на празничния месец май. Съвсем скоро брюнетката ще разгласи коя е дамата, а организацията ще стартира в същия ден. Препоръчваме самата Джорджия също да мине една мезотерапия, тъй като на всички фотоси е с черни очила и явно кръговоте под очите я тормозят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР