Фолк певицата Джина Стоева реши да покаже дъщеричката си за

...
Фолк певицата Джина Стоева реши да покаже дъщеричката си за
Коментари Харесай

Джина Стоева: Гледам дъщеря си без детегледачка

Фолк певицата Джина Стоева реши да покаже дъщеричката си за първи път пред медиите точно в предавнето Папараци по бТВ.

За първи път показваш детето си?
Имах някакви суеверия по отношение на проявлението на детето, само че не можах да откажа на вашата покана. А и тя навърши към този момент година и месец, тъй че можем да я покажем.

На кого наподобява дребната?
Баща ми и сестра ми са със сини очи, тъй че очевидно от тях са й очите. От татко си е взела трапчинките.

Каква би желала да стане като порастне?
Засега е спокойна, кротка. Още не сме я подстригвали. Пъпчето още не сме го хвърлили, посъветваха ме да порасне и когато си избере някаква тенденция, тогава. Иначе на прощъпалника хвана глобуса. Явно ще обикаля света. Бях поставила микрофон – за моята специалност, самолетче – за стюардеса, докторски слушалки, списания – за публицист или модел... Четох в интернет, че към този момент слагали и силикон, с цел да стане плеймейтка. Не, благодаря!

Сами ли се справяте с гледането на детето?
Засега се оправяме без детегледачка. Когато имам участия, неговите родители ни оказват помощ. След лятото ще мислим за ясла вероятно. Човек би трябвало непрекъснато да е нащрек. На Бъдни вечер тъкмо си заклещи пръстчето в сифона на мивката. Аз се паникьосах и го дръпнах по-рязко. Ходихме до „ Пирогов “, направиха й три шева.

Веднага ли се върна на сцената след раждането?
Първото ми присъединяване бе на втория месец след раждането. До седмия месец я кърмех. Имаше няколко участия, на които тя и татко й ме чакаха в колата, с цел да я кърмя сред уговорките.

Все още ли нямаш брак с мъжът, с който живееш?
Нямаме брак. Той преди време подхващаше тази тематика, само че аз имам някакъв боязън от брака. Не мога да се настроя. Защо е нужно тези подписи да те държат виновен.

Според теб трансформира ли се дамата откакто роди дете?
Човек се трансформира след раждането на дете. Аз също станах по-отстъпчива. Преди е имало случаи след скандал да му кажа „ Тръгвам си “, само че в този момент нещата стоят по различен метод.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР