Фолк певицата Деси Слава е на ръба на отчаянието, след

...
Фолк певицата Деси Слава е на ръба на отчаянието, след
Коментари Харесай

Деси Слава на ръба на отчаянието заради неравна битка

Фолк певицата Деси Слава е на ръба на отчаянието, откакто осем месеца води неравна борба с килограмите, които натрупа с втората си бременност. Въпреки опитите да отслабне, певицата си е все по този начин сочна, съобщава HotArena.

Това демонстрират и фотосите от женитба, на която Деси е поканена да забавлява младоженците и гостите им. Въпреки катовете дантела върху роклята, коланчето препасано под бюста й, акцентира в допълнение корема на миньончето.

Звездата роди в края на декември предходната година, само че към момента наподобява като бременна в шестия месец. Далеч по-младият й брачен партньор, боксьорът Благой Найденов също имал пръст в казуса на гласовитата си кака. Той й обяснявал, че я харесва и такава и не виждал проблем в наднорменото й тегло.

Певицата с благ глас пробвала няколко разнообразни диети, но кантарът безмилостно отчитал едни и същи килограми. Тъй като Деси Слава устоя фамилията, в това число и по-големия си наследник Майки, който е съвсем връстник на Благо, се налагало да поема всевъзможни участия без отмора. Това също оказвало въздействие върху тежестта на изпълнителката, която нямала задоволително време за сън, а за фитнес не можела и да си намерения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР