Фолк певицата Дебора се похвали, че е преодоляла паник атаките.

...
Фолк певицата Дебора се похвали, че е преодоляла паник атаките.
Коментари Харесай

Ето как Дебора пребори паник атаките

Фолк певицата Дебора се похвали, че е преодоляла паник офанзивите. Изпълнителката нееднократно е признавала, че страда от паническото разстройство и дълго време се лекуваше от него. В последна сметка Дебора сполучливо се е справила с казуса, като значително за това е оказал помощ 2-годишният й наследник Самуил.

Πpeди вpeмe бpюнeтĸaтa cпoдeли oтĸpoвeнo пpeд пoчитaтeлитe cи в мpeжaтa, чe нямa мъж дo ceбe cи. И e в пpoцec нa тъpceнe нa pицapя нa бял ĸoн. Cлeд paздялaтa c бaщaтa нa дeтeтo cи тя ce oтдaдe изцялo нa гpижитe зa cинa cи и ĸapиepaтa. И ocтaви любoвнитe oтнoшeния нa зaдeн плaн.

При влизането в „ Биг Брадър” паник офанзивите на певицата се ускоряват и тя се чувствала доста зле. След излизането си от къщата Дебора получава помощ от Моника Валериева, която преди известно време показа също в „ На кафе”, че има същия проблем. Моника предложила на поп фолк певицата своята лекарка. Дебора благодари, както на нея, по този начин и на лекарката за оказаната помощ. Лекарката съумява да открие първопричината за паник офанзивите на Дебора и да й помогне при лекуването им. Певицата лежи 3 седмици в болница, а една от тях е на системи, с цел да може тялото й да се пречисти.

По време на такава офанзива се изпитват някои от следните физически признаци: световъртеж, дефицит на въздух, прилошаване. Те започават ненадейно и могат да траят от няколко минути до няколко часа. Когато човек е под мощен стрес, може да получи неочаквана паник офанзива. Много хора, преживяващи паник офанзиви, имат подозрения за инфаркт или нервозен срив.

Такива са и първите признаци при Дебора, когато е била на 20 и се прибира от морето. Тя усеща, че ръцете й се схващат. След това обикаля по доста лекари, само че всички й споделят, че е здрава. Първопричината при певицата за офанзивите е гибелта на татко й. Тя научава изненадващо и това остава като отрицателен спомен в съзнанието й. Този спомен отключва паник офанзивите, които получава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР