Фолк певицата Андреа изненадващо показа в Инстаграм чат с контакт,

...
Фолк певицата Андреа изненадващо показа в Инстаграм чат с контакт,
Коментари Харесай

Андреа разкри тайни любовни разговори в Инстаграм

Фолк певицата Андреа изненадващо сподели в Инстаграм чат с контакт, записан като " К ". От споделеното излиза наяве, че е получавала позвънявания посреднощ и трагични реплики... " Every day of my life " ( " Всеки ден от живота ми " ), написала е някогашната пайнерка към фрагмента на чата. Затова и почитателите ѝ нямат подозрение, че става дума таман за диалог с Кобрата, както и че е настоящ.

" Нелепо е да го диря ", написала е Андреа, а К е отвърнал: " Не ги мисли въобще! Никакво развиване, ей, още веднъж супер отрицателна ", цитира " Марица " споделените статуси. Акцентът обаче е на друго място, а точно върху два пропуснати диалога, един след различен, към 1 през нощта, а секунди по-късно – известието: " Отвори ". Не " отговори " или " вдигни ", както се упорства всекидневно, когато става дума за телефонен диалог, а " отвори ". Тъкмо това навежда почитателите на певицата, че " отвори " може да се е отнасяло до вратата на дома на Андреа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Не е ясно какво се е случило по-късно, само че по-вероятно е да е нищо, защото в чата русокоската повече не дава отговор. Следват нови известия от " К ", включващи клипче от заведение или предверие на хотел. Във видеото, което русокоската бе разгласила, боксьорът не се вижда ясно, само че се допуска, че е той. " Изхвърли всичко от мен! Някой ден ще ти липсват моите вещи… ", написа още " К ". След известно време, в което отново няма реакция от Андреа, " К " добавя: " Лелелеле и ме блокира, ей! ". Кадърът на чата, както и видеото със закачките на някогашните към този момент гаджета изчезнаха от профила на Андреа по този начин и както се появиха - изненадващо. Защо Андреа трие написаното не е ясно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Боксьорът към този момент има две деца от друга жена, Розали Петрова, която се занимава с недвижими парцели. Разкритието за тази връзка пристигна още веднъж от Андреа, написа " Марица ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР