Фолк певецът Фики Стораро, който е сред фаворитите за голямата

...
Фолк певецът Фики Стораро, който е сред фаворитите за голямата
Коментари Харесай

Бодра смяна в поп фолка! Пълна мистерия около второто дете н...

Фолк артистът Фики Стораро, който е измежду любимците за огромната премия в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода” чака появяването на второто си дете.

Съпругата му Гюлджан го подари със наследник през 2018 година, само че към този момент била в напреднала бременност с още едно дете. Очаква се бебето да се роди през лятото. Според близки на фамилията, в този момент бебето ще е момиче.

Преди щастливото събитие младото семейство ремонтирало дома си. Те решили да създадат нов детски ъгъл, а дизайнът е по концепция на майката. Още през февруари потеглиха клюки, че в звездното семейство ще проплаче още едно бебе, написа „ Уикенд”. Фики обаче отхвърли пред hotarena.net.

Подозренията обаче останаха. Те се ускориха и от обстоятелството, че през март звездата на фолка се отхвърли от щурия ваучър за рождения си ден и означи персоналния си празник в компанията на най-близките си. Новината за бъдещето кърмаче още не е доказана публично от нито един член от фамилията. Близки обаче издават, че от поверие всички детайлности били обгърнати в тайнственост. За да не провокира зли очи, Гюлджан е деактивирала своите профили.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР