Фолк фурията Камелия отново развърза език и посече жестоко несправедливостта

...
Фолк фурията Камелия отново развърза език и посече жестоко несправедливостта
Коментари Харесай

Камелия попиля Криско

Фолк фурията Камелия още веднъж развърза език и посече грубо несправедливостта в шоубизнеса и по-конкретно в нейния род попфолка. Този път под прицел е взела Криско, който от известно време се мъчи да пробие в лекия род. Изпълнителката на шлагера "Защо повярвах " разкости мераците на Криско да е един от тях и издаде грозния метод, по който се мъчи да влезе в редиците на чалгата.

"Едно време нещата бяха по-истински и всеки почиташе творчеството на другия. Сега някоя нова певица с две песни, взима моите огромни шлагери, на Деси Слава, на Преслава записва ги в студио и потегля по участия. Но не ги пее онлайн. Тотално деформиране ", разяснява Камелия порочната процедура да се записват непознати песни и да се пеят върху плейбек по участия.

"През годините се пробвах да приказвам и все бях крива на някого. Аз не наскърбявам съответно някои човек, тъй като това е една порочна система, която става норма. Както Криско пуска "Луда по тебе " с моя глас и от горната страна подскача и е към този момент попфолк артист. Моето почитание към Криско и цялото му творчество, дори съм му почитател на песните, които правеше преди. Но да ми пусне "Луда по тебе ", да си постави един хонорар от четири цифрена сума, да подскача нагоре-надолу и да е попфолк реализатор ми пристигна малко допълнително. Има ли някаква граница на почитание към сътрудниците ", изля болката си Камелия в предаването на Алпер Чочев в youtube.

"Щом желае "Луда по тебе " дано я пее. Аз не му преча, само че дано я пее онлайн. Никой сътрудник няма срещу да му се пеят огромните шлагери. Но да го запишеш и да го пуснеш на запис в заведението лъжеш себе си, публиката и не уважаваш мен като реализатор ", прибавя тя.

За себе си Камелия споделя по този начин: "Започнах да пея единствено онлайн откакто направих инфектиране на гласни връзки. Когато пееш върху плейбек не можеш да се контролираш - викаш, крещиш и не знаеш какво тъкмо правиш, тъй като чуваш записа. Тогава се научих да вдишвам диафрагмено "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР