Фолк фурията Кали доказа за пореден път, че е мъжко

...
Фолк фурията Кали доказа за пореден път, че е мъжко
Коментари Харесай

Кали разби Ричард словесно, за малко да го набие

Фолк фурията Кали потвърди за следващ път, че е мъжко момиче. Изпълнителката на "4 4 2 " влезе в Къщата на "ВИП Брадър ", с цел да натрие носа на станалия за смях Ричард Величков. Фитнес инструкторът, на който съквартирантите отдадено цяло парче "Супер презрян " до през вчерашния ден не спираше да се хвали, че е правил секс в Къщата в Нови хан. Потърпевшата от хвалебствията му стана моделката Розмари Тишер, защото Ричи я принуди да удостовери, че са имали скотски удоволствия.

Ричи крие неприличен прякор



По този мотив в Къщата в Нови хан съобщи предпочитание да влезе и фолк певицата. Кали, която е постоянен коментатор в студиото на "ВИП БРадър ", на първо време се закани да забие тупаник на мускулягата от Мадан. Като чу за мераците й, водещият на шоуто Ники Кънчев на часа й предложи да отиде и да му натрие носа, само че без да протяга ръка физически.



Докато траеше рекламния блок на предаването, Кали се придвижи в Къщата. Смаяните съквартиранти въобще не подозираха по какъв мотив на посетители им е устатата певица. Но не за дълго. Кали безусловно накара Ричард да почервенее като домат с конско, което още повече го направи презрян в очите на ВИП-овете.

Кали уволни Миглена Ангелова

"Аз желаех да вляза да ти шибна една лупаница, само че това ще докара до някакви последици. Сега желая да се извиня пред камерата на твоите родители за всичко, което ще кажа ", стартира бясната си дрънканица против Ричард Кали. "Ти си зле учтив. Хората се ужасяват от твоите тактики на гърба на едно нежно момиче. Цяла България сега мисли, че си супер презрян. Ти се подиграваш на гърба на една жена. Какво можеш да кажеш ти в своя отбрана. Как сподели ти, че държиш на това момиче, тъй като тя се е влюбила в тебе. Сега в случай че си мъж ще излезеш от тая къща. Захвърли щита от SDI, тъй като никой различен с изключение на теб не заслужава да излезе от това предаване ", нареждаше певицата "Мистър София ". Кали обаче не спря до тук. Тя се обърна и към Роузи, която от самото начало стоеше стреснато в ъгъла. "Роузи, по какъв начин можа да се влюбиш в тоя мъж поради такива като теб има дами, които търпят домашно принуждение ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР