Фолк дивата Мария каза Да на половинката си Мирослав Соколов.

...
Фолк дивата Мария каза Да на половинката си Мирослав Соколов.
Коментари Харесай

Горчиво! Първи СНИМКИ от сватбата на Мария

Фолк дивата Мария сподели " Да " на половинката си Мирослав Соколов. Близките, които бяха част от тържеството, пожелаха на новата младоженка " Трети път за благополучие ".

Самата Мария пусна свои фотоси в инстаграм, с които удостовери, че към този момент още веднъж е фамилна жена.

 Щастливи дружно

Любимият на изпълнителката се споделя Мирослав Соколов. Миньончето от Стара Загора е взело към този момент публично семейството на сегашния си мъж. По персонална карта до момента певицата се водеше като Мария Панайотова Кирова, написа.

Любимият ѝ ocтaви двe дeцa и жена зaрaди нeя. Съпругата на Мирослав - Вая, най-сетне се е съгласила да се разведат по взаимно съгласреди време, самата Вая отхвърли за бракоразвод с мъжа си, само че след това очевидно е трансформирала решението си.

Мария имa двa брaкa зaд гърбa cи - c Димитър Aндoнoв и Хриcтиян Гущeрoв.

За сватбената гала фолкпевицата бе избрала рокля на цветя, а Мирослав бяла риза. Двамата се срещат в заведение, а връзката им прераства в бурна обич за малко време.

Дъщерята на Мария от първия брак - Марая, цяло лято дружеше с двете деца на Мирослав - момче и момиче. Децата пускаха клипове в нета, на които са непрекъснато дружно, даже честват на Марая рождения ден.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР