Фолк дивата Мара Отварачката явно е зачеркнала окончателно от живота

...
Фолк дивата Мара Отварачката явно е зачеркнала окончателно от живота
Коментари Харесай

Мария зачеркна окончателно Гущеров и хвърли истинска бомба: Ще имам второ дете!

Фолк дивата Мара Отварачката очевидно е зачеркнала дефинитивно от живота си някогашния си брачен партньор Христиан Гущеров. Месеци след шумната разлъка сред двамата миньончето разгласи огромната вест, че е подготвена да роди второ дете. Мария и богаташът Гущеров се венчаха точно на рождения ден на певицата на 13 януари 2015 година. През неособено дългия си сватбен живот обаче двамата не се снабдиха с правоприемник. Мария сега отхвърля да разгласи обществено кой е новият мъж в живота й. Пред телевизия Планета обаче тя показа, че няма нищо срещу да зарадва 9-годишната си щерка от първия брак с братче или сестриче.

„ И на бебето ще му пристигна времето. В момента съм в разгара на силите и мисля, че ще мога да се осъществявам на този фронт още един път най-малко “, съобщи искрено пред камерите Мария.

Фолк фурията разяснява и аргументите за раздялата с милионера Гущеров.

От думите й стана ясно, че в основата на разрива сред двамата е неналичието на независимост поради рестриктивните мерки, които предприемачът й е налагал. След брака звездата даже стана съучастник във компаниите на брачна половинка си, който има бизнес ползи в хотелиерството, ресторантьорството и застраховането.

След развода се появиха информации, че Мария е отстранена от фамилния бизнес. По неофициални данни миньончето е получило като отплата към 2 милиона лв., макар изказванията й, че няма никакви финансови искания към фамилията на някогашния си. Двамата нямаха подписан и сватбен контракт. По всичко проличава, че Мария към този момент е превъзмогнала изцяло раздялата с Гущеров и гради проектите си за бъдещето без него. През 2011 година тя се разведе с различен предприемач – Димитър Андонов, който е и татко на щерка й Марая.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР