Фолк дивата Дебора беше пребита зверски от маскирани мъже близо

...
Фолк дивата Дебора беше пребита зверски от маскирани мъже близо
Коментари Харесай

Дебора разкри жестока семейна драма! Ето какво съсипало певицата още от дете:


Фолк дивата Дебора беше пребита свиреп от маскирани мъже покрай дома си, едвам ден откакто напусна „ Биг Брадър мост уонтед “.

Тя разкри, че получава паник офанзиви още от дете. Започнали след гибелта на татко й, когато била на 10 години. Стотици пъти ходила по лекари, до момента в който стане ясно какво й е.

С годините обаче, почнала да се успокоява като протяга ръка към чашката. Това се видя и по време на късия й престои в къщата на „ Биг Брадър “, където се напи брутално няколко пъти, а на идващия ден нямаше спомен от случилото се.

признава, че има проблеми с алкохола. Мислела си, че по този начин ще успее да превъзмогне отново атакита, само че вместо това, се пристрастила към чашката. В продължение на цяла година започвала да се налива още от сутринта, до момента в който не й стане неприятно и не стартира да повръща.

Явно обаче порокът й още веднъж се е завърнал. В къщата Дебора пресушаваше чаша след чаша. А колкото повече се опияняваше, толкоз по- нападателна ставаше. Дори Биг Брадър го отнесе, откакто певицата го напсува на майка. Затова от продукцията я отстраниха наложително.

Фолкаджийката изяснява завръщането си към алкохола с проблематичната връзка, която имала преди няколко месеца. Последното й гадже я пребивало редовно. Съседите не един път чували крясъците им от вкъщи на певицата. Веднъж той я пребил посред дискотека в Перник. Друг път й протегнал ръка, тъй като се заговорила с Фики Стораро на негово присъединяване.

Побойникът бил патогенен ревнивец и това била най- честата причина да протяга ръка на Дебора.

Според певицата, точно той поръчал офанзивата против преди два дни, когато трима я нападнали до блока й.

На идващия ден тя се появи с лилаво око в студиото на Гала и в тежко психическо положение.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР