Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е

...
Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е
Коментари Харесай

Андреа не може да има деца и затова Кубрат я зарязал

Фолк дивата Андреа към този момент е на 36 година, а е измежду дребното певици от своя род, които още не са станали майки. Причината обаче е доста неприятна и не е обвързвана с персонално решение.

Хората от дълго време укоряват някогашната пайнерка, че е огромен лакомец, тъй като не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна.

Всъщност Андреа е желала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, само че не е съумяла. Тогава боксьорът й бил шута, тъй като най-голямата му фантазия била да стане татко.

Това унищожило певицата и неслучайно до през днешния ден тя не може да преодолее раздялата. Говори се, че казусът й при зачеването е непрестанен, което е извънреден удар за нея.

От 3 години насам Андреа е в доста тежко прочувствено положение. Преди дни тя изпадна даже в нервозен срив в ефир. Докато говореше в живо видео в обществената мрежа, внезапно се разплака и стартира да приказва по какъв начин нищо друго няма значение, с изключение на да си благополучен, написа " Уикенд ".

Фолк дивата доста мъчно понася, че Кубрат я заряза и незабавно направи две деца на друга жена, а тя към момента е сама и се е запътила към постоянно моминство. Певицата с рождено име Теодора очевидно има незабавна потребност от психолог, а за какво не и от психиатър даже, уверени са почитателите й в мрежата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg