Фолк дивата Алисия има ново гадже. Певицата се люби с

...
Фолк дивата Алисия има ново гадже. Певицата се люби с
Коментари Харесай

Алисия се залюби с по-възрастен турчин?

Фолк дивата Алисия има ново гадже. Певицата се люби с по-възрастен турчин, твърди " Уикенд “. Именно актуалният ѝ мъж ѝ е оказал помощ с обзавеждането на новия ѝ дом, който се намира покрай столичен мол.

В последните две години това е най-актуалният и застрояван квартал в столицата, който е изключително желан от млади фамилии. Наперената вакарелка си е купила имота преди няколко години, а малко по-късно е почнала градежа на къщата, който ѝ е глътнал над милион лв..

В момента Алисия подрежда новия си дом, като парите за дизайнерските мебели от Италия идвали от великодушния турчин.

Изпълнителката на " Имаме ли връзка “ е дала близо 2 милиона лв. за имота и градежа. Разбира се, финансово е оказал помощ някогашният ѝ обичан Симеон Филипов, който я заряза преди година и половина.

Брюнетката тъкмо си мислеше, че обичаният ѝ ще я заведе пред олтара, когато той я попари с решението си за раздялата им.

Почти 20 години Алисия обитаваше апартамент в столичния квартал " Изток “, платен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов.

Явно обаче брюнетката е решила, че ѝ е време да заложи на къща, парцелът е огромен, а самата сграда е ултрамодерна, настояват осведомени. Чалга дивата към момента не се е нанесла в парцела, само че се чака да направи това в разгара на лятото или при започване на есента.

В новия си дом Алисия ще живее със сина си Валери-младши, а по-късно ще му остави жилището в " Изток “, а тя ще се шири в къщата.

Известно е, че някогашната на Ники Михайлов и Валери Божинов си пада по по-млади мъже и до неотдавна излизаше единствено с такива, само че в този момент щастието и парите са се усмиснали в лицето на турчина. Фолк фурията няколко пъти намерено е признавала, че мечтае да се омъжи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР