Фокусът на събитието е да предостави информация на българските фирми

...
Фокусът на събитието е да предостави информация на българските фирми
Коментари Харесай

Информационен ден за възможностите за развитие на българския космически сектор и сътрудничество на България с ЕКА

Фокусът на събитието е да даде информация на българските компании за опциите за присъединяване в еропейските галактически стратегии и изгодите от тях.

По време на осведомителната сесия ще бъдат дискутирани съществени софтуерни и стопански аспекти на вероятностите за съдействие с ЕКА, както и ще бъде предоставена информация за водещите състезания за нововъведения за сателитна навигация и наблюдаване на Земята към ЕК: Copernicus Masters и Galileo Masters.

За да получите повече информация или да се запишете за присъединяване в осведомителната сесия е належащо да се регистрирате на следния електронен адрес: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0ogkkjECN-haAZqUEDG1qMwoAG4cTUqJ3w3XIYB59xAnI3A/viewform.

За спомагателна информация и въпроси, апелирам да се свържете с: [email protected] 

Същевременно продължава осъществяването на плана “Feasibility Space Study of Bulgaria ”, който би трябвало да направи оценка на капацитета за развиване на българския промишлен и теоретичен потенциал в галактическия бранш, неговите технологии и подготвеност за съдействие с Европейската галактическа организация. С цел да се реализира оптималната обективност и бистрота при определянето на целите и опциите на българската промишленост за коопериране с ЕКА, още веднъж желаеме да Ви поканим да попълните въпросника към план на следния електронен адрес: https://rstsurvey.limequery.com/616727?lang=bg 

Пълната стратегия на събитието може да видите ТУК

Инфо: Sofia Tech Park

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР