Фокус на заседанието е оценката на последиците и рисковете за

...
Фокус на заседанието е оценката на последиците и рисковете за
Коментари Харесай

Загуба на време: ГЕРБ демонстративно напуснаха Съвета по сигурн...

Фокус на съвещанието е оценката на последствията и рисковете за националната сигурност на България при вероятно приемане на проектозакона, който планува анулация в тридневен период на предоставената от Съвета на Европейския съюз дерогация за преработката на съветски петрол от българската рафинерия.

 

Стана ясно, че има опция за доставки и отвън Руската федерация. За нас е загуба на време да стоим на този съвет. Печели се на гърба на българските жители. За нас единственото рационално е Народното събрание да вземе решение за законопроекта ”, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС. Според Атанасова Агенция „ Митници ” незадоволително е направлявала доставките на модифицирана продукция.

 

„ Въпреки че санкционният режим и дерогацията разрешават горива от съветски генезис да се продават единствено в страната и в Украйна, над 50% от създадените горива на „ Лукойл ” са изнасяни в целия свят. Има десетки танкери, които са претоварвани в намерено море и не се знае крайната им дестинация. Това е скандално ”, разкри Делян Добрев. Той напомни, че от партията на Бойко Борисов са сезирали прокуратурата за сходни дейности.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР