ФОКСБЪРО, Масачузетс (AP) — Линейният защитник на армията Калиб Фортнър

...
ФОКСБЪРО, Масачузетс (AP) — Линейният защитник на армията Калиб Фортнър
Коментари Харесай

Армията се задържа с голлинията в последните секунди, победи ВМС със 17-11

ФОКСБЪРО, Масачузетс (AP) — Линейният бранител на армията Калиб Фортнър вкара в четвъртата четвърт и по-късно вкара куотърбек Тай Лаватай шест инча от голлинията с 3 секунди до края, с цел да помогне на Черните рицари да победят Военноморски сили със 17-11 в събота и да завоюват 124-ата среща на най-старите академии за обслужване в нацията.

След като изоставаше със 17-3, Лаватаи поведе Midshipmen до един тъчдаун, с цел да го трансформира в игра с един резултат и по-късно ги докара до Army 6. Без таймаути и към 30 секунди оставащи, Lavatai хвърли две незавършени удари, преди да удари Alex Tecza, който беше преодолян с inbounds на 2.

Без таймаути — и без опция да насочат топката при четвърти надолу — Navy се качиха да се подредят и съумяха да прекратят играта. Lavatai се втурна напред, до момента в който целият му екип се натискаше, пред него и откъм гърба, само че армията удържа позициите си.

Играта беше освирквана и повторението удостовери, че топката в никакъв случай не е прекосявала голлинията. За да убие остав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР