Focal е името на френски производител на прецизна акустика. Сега

...
Focal е името на френски производител на прецизна акустика. Сега
Коментари Харесай

Фина озвучителна система в Peugeot 308

Focal е името на френски производител на прецизна звучност. Сега той доставя висококачествена звукова система и за Peugeot 308. Интегрирана в i-Cockpit-а на новия модел на Peugeot, тя предлага особено звуково преживяване.

Екипите на Focal и Peugeot първо са работили върху точното позициониране на високоговорителите. За задачата е осъществено кръстосано изследване на стратегическите детайли - порти, решетки, панели, остъкляване, конструкция на багажника, в който е интегриран субуферът, с цел да се обезпечи най-хубавото възпроизвеждане в купето. На борда звуковата атмосфера би трябвало да е постоянна и прецизна, гласовете ясни и детайлни, а басът бездънен и характерен.

Системата се състои от 10 високоговорителя с патентовани технологии. Те включват четири TNF алуминиеви куполни високоговорители, средночестотен високоговорител с полистъклен конус и 16,5 см TMD (Tuned Mass Damper) окачване, полистъклен централен канал и яйцевиден субуфер "Power Flower " с три намотки.

Сътрудничеството сред Peugeot и Focal стартира през 2014 година и в началото беше осъществено с концептуални коли. Focal е на пазара за аудиотехника повече от 40 години и е одобрен като референтна марка за производството на високоговорители, домашни hi-fi високоговорители, монитори за звукозаписни студия, слушалки и аудио комплекти за коли и лодки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР