Флойд Мейуедър разкри в интервю за американски подкаст, че не

...
Флойд Мейуедър разкри в интервю за американски подкаст, че не
Коментари Харесай

Мачът между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър е бил нагласен

Флойд Мейуедър разкри в изявление за американски подкаст, че не е влязал в дуела с ирландския ММА първенец с цялостния си боеприпас.

Според думите му, той е могъл да разгроми Макгрегър още в първите два рунда, само че това е щяло " да накара хората да приказват ". Изказването на Флойд идва след горещи спекулации, че той самият е заложил 350 000 $, че мачът ще бъде спрян в негова изгода в десетия рунд - както в действителност приключи дуела през август.

Чернокожият боксьор също признава, че не е гледал на мача съществено, като е прекарал едвам три седмици в тренировки и е купонясвал всяка вечер.

От признанията в изявлението излиза, че Мейуедър не е желал да аргументи на Макгрегър тежки мозъчни контузии, защото ирландецът е изгряваща звезда и не би било редно да заплашва кариерата му със съществени удари.

От думите на Мейуедър излиза наяве, че в известна степен това, което се случи на кръга сред двамата на 26 август, е било спектакъл, генерирал повече от 300 милиона $ за 40-годишния първенец.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР