Флорина Иванова е новото попълнение в спортната редакция на bTV

...
Флорина Иванова е новото попълнение в спортната редакция на bTV
Коментари Харесай

Чаровна брюнетка е новото лице в bTV

Флорина Иванова е новото попълнение в спортната редакция на bTV Media Group. Зрителите ще я видят в ролята на кореспондент и водещ на излъчванията на bTV Спорт от 20 юни. Освен за малкия екран Флорина ще работи и за онлайн платформите на медията, благодарение на най-съвременните софтуерни решения за основаване на видео наличие. Журналистката има емфатичен интерес към нововъведенията и високите технологии в медийната област, като ще има опция да приложи знанията и уменията си в най-високотехнологичния нюзрум в България.
„ Щастлива съм, че се причислявам към екипа на най-хубавия състезателен отдел в България и ще имам опция да се развъртвам в извънредно професионална среда с всички отговорности и привилегии, които носи ефирът на най-гледаната телевизия у нас “, споделя Флорина Иванова.
Флорина натрупа опит в телевизионната и радио публицистика и печатните медии от 2014 година. Преди да стане част от екипа на редакцията на bTV „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ e oтразявала разнообразни ресори – политика, правосъдна система, осведомителни технологии и нововъведения. Завършила е Американски университет в България с медийна компетентност, като още тогава демонстрира интерес към спортната публицистика. Дипломира се с филм за една от звездите на художествената гимнастика Невяна Владинова, с който сплотява пристрастеността си към спорта и документалното кино.
Флорина става част от света на спорта доста преди да се осъществя като кореспондент и водещ в този сектор. Смята, че спортната просвета е не по-малко значима за насърчаване и възпитаване, като самата тя е упражнявала художествена гимнастика. А любознанието я впуска в един по-нетрадиционен спорт - скокове във вода. Следи с огромен интерес и шампионатите по футбол и баскетбол освен у нас, само че и по света. Страстен фен е на рисковите спортове.
По време на висшето си обучение преоткрива интереса си към документалното кино и театъра, като разказването на истории трансформира в част от своята специалност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР