FlixBus, технологичната компания за пътувания, която управлява най-голямата междуградска автобусна

...
FlixBus, технологичната компания за пътувания, която управлява най-голямата междуградска автобусна
Коментари Харесай

Компания за алтернативни пътувания пусна автобусна линия между София и Истанбул, какви са цените на билетите


FlixBus, софтуерната компания за пътувания, която ръководи най-голямата междуградска автобусна мрежа в Европа обявяви нови връзки за летния сезон до Турция.

Освен това доставчикът на подвижност усили честотата на курсовете до всички свои европейски дестинации, с цел да отговори на огромното търсене на пътуващите. От 28 юли българите ще могат да пътуват непосредствено от София до Истанбул, в съдействие с турския сътрудник на FlixBus - Kamil Koç.

Автобусите от и до София ще се движат всекидневно, като пасажерите могат да избират сред дневна и нощна линия. В Истанбул рейсовете ще идват на Есенлер, най-голямата автогара в града в 10 ч. сутринта и 21 ч. От уеб страницата на компанията е видно, че еднопосочният автобусен билет за най-близките дати коства към 115 лв., за по-далечните обаче цените са към 47 лв..

Турция е една от най-предпочитаните дестинации за българските туристи, изключително през лятото, защото предлага голям брой благоприятни условия за отмора - от отмора на море до обиколки на забележителности или посещаване на забележителности в разнообразни градове.
 Влакът София-Истанбул потегля през днешния ден, ето какви са цените на билетите
Влакът София-Истанбул потегля през днешния ден, ето какви са цените на билетите

Станцията за идване е Истанбул Халкали, която се намира на 25 километра отвън историческия център на града

Според последните данни на Европейската комисия Турция е втората най-търсена дестинация за българите след Гърция, а след тях се подрежда Германия. Турция също по този начин е в челната тройка на страните, които европейските жители избират за пътешестване отвън Европейски Съюз, дружно с Обединеното кралство и Съединените щати.

Kamil Koç ръководи необятна автобусна мрежа в Турция, което дава опция за връзки в Истанбул с голям брой дестинации като Анкара, Бурса, Анталия, Кушадасъ или Измир. С тази линия Турция ще бъде обвързвана с европейската мрежа на FlixBus от 35 страни.

" При планирането на оферта за пътешестване за тази година имахме за цел освен да възстановим мрежата отпреди пандемията, само че и да предложим на пасажерите нови благоприятни условия за пътешестване. FlixBus непрестанно следи търсенето от страна на пасажерите и уголемява мрежата си, с цел да отговори на потребността от подвижност. Наблюдаваме възобновяване на итереса за пътувания - хората още веднъж са подготвени да възнамеряват почивките си авансово, откакто здравните ограничения бяха облекчени. Турция е една от обичаните дестинации на българите и ние се радваме, че можем да предложим налична, комфортна, безвредна и екологична опция за пътешестване. От Истанбул можете да стигнете до повече от 60 други дестинации, в това число някои от най-популярните летни курорти като Анталия ", сподели Снежина Колева, представител на FlixBus България.
 Директните влакове от София и Варна до Букурещ потеглиха, ето какви са цените на билетите
Директните влакове от София и Варна до Букурещ потеглиха, ето какви са цените на билетите

Пътешествието от румънската столица и до двата български града е с дълготрайност 9 часа

В допълнение към откриването на нова линия до Турция, операторът за подвижност усили честотата на пътуванията си до всички дестинации през летния сезон. Така зелените рейсове се движат всекидневно до Букурещ, Загреб, Любляна, Залцбург и Мюнхен.

" С повишаването на потока от туристи, както и с повишението на цените на горивата, публичният превоз несъмнено ще играе все по-важна роля. Пътуването с рейс е една от най-достъпните, безвредни и устойчиви други възможности за пътешестване на дълги дистанции и ние сме щастливи да предложим на хората, които възнамеряват своята лятна отмора опция на персоналния автомобил и самолетите ", добави Колева.

FlixBus стартира да оперира в България през 2018 година и предлага директни връзки с Румъния, Австрия, Словения, Хърватия, Германия, Сърбия и Турция.

FlixMobility е пионер в бранша на публичния превоз, предлагащ нови други възможности за комфортно, налично и екосъобразно пътешестване посредством марките FlixBus и FlixTrain. Компанията бързо откри най-голямата автобусна мрежа за дълги дистанции в Европа и мина към световна агресия включваща Съединените щати и Бразилия. Като модернист в региона на устойчивото придвижване FlixMobility пусна в употреба първите зелени влакове на дълги дистанции през 2018 година, инициира пилотен план за напълно електрически рейсове на дълги дистанции през 2018 година и пусна в употреба първите в Европейски Съюз рейсове на дълги дистанции, задвижвани с биогаз, през 2021 година

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР