Флеър барманът Николай Вангелов гостува на Тази сутрин“ и приготви

...
Флеър барманът Николай Вангелов гостува на Тази сутрин“ и приготви
Коментари Харесай

Голям купон рано сутрин в ефира на bTV - Златимир Йочев се оправда, че е петък

Флеър барманът Николай Вангелов гостува на " Тази заран “ и подготви коктейли за водещите на bTV Златимир Йочев, Валери Генов, Виктория Готева и Борислав Лазаров. При идването си в студиото експертът по питиета направи бързи фотоси на четиримата, които по-късно декорира към коктейлните чаши.

" Барманството има доста общо с положителното домакинство и гостоприемството. Влизайки в питейните заведения, хората се доверяват на нас. Всеки един професионален барман пресъздава напитките в чашите си. Показва ловко какво може “, разяснява той и добави, че е сервирал коктейли на посетители в движещ се трамвай, във трен и в аероплан.

" Дефиницията за коктейл е алкохол, захар, горчива съставна част и вода. Водата идва от разводняването на напитките и смесването на напитките с леда “, уточни Николай Вангелов.

Той подготви в ефир моктейли – коктейли без алкохол.

" Безалкохолните коктейли се появяват още през " Сухия режим “, когато барманите ловко стартират да сместват сиропи, разнообразни сокове и безалкохолни питиета, с цел да задоволим сетивата и мозъка за коктейли “, описа експертът.

" Сладко-киселият вид е най-предпочитаната композиция “, сподели той и в студиото употребява сироп от ягоди, пресен лимон, смес от пресен лимон, хвойна и веган белтък. Ще излъжем сетивата, че консумираме джин. Необходими са 10-12 секунди, с цел да се смесят добре напитките и да се получи добър шейк. Вътре в този коктейл имаме прохлада, пикантност, флоралност “, показа Николай.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР